WAT IS ASTROLOGIE

Veel mensen kennen astrologie voornamelijk uit de populaire horoscoop rubrieken. De waarde hiervan is beperkt, aangezien het uitspraken zijn voor grote groepen mensen. In de serieuze astrologie werkt men met persoonlijke horoscopen, waarvan de gegevens en de uitleg veel nauwkeuriger zijn.

Een horoscooptekening is een grafische voorstelling/weergave van de hemelkoepel op het moment van geboorte. Deze geboorte kan van een mens, dier of een gebeurtenis zijn.
Het woord horoscopie betekent letterlijk "uurzien".

Met een horoscoopanalyse kunt u inzicht krijgen over uw talenten en mogelijkheden maar ook welke moeilijkheden u hierin kunnen beperken.
Een horoscoop is geen statisch gegeven. Dit wil zeggen dat het karakter ook bestaat uit groei mogelijkheden, wat zich in de loop van het leven verder ontwikkelt. Aan de hand van verschillende technieken (progressies e.d.) en psychologisch inzicht kunnen ontwikkelingen in de toekomst duidelijk worden. Een goede ervaren astroloog kan met de juiste technieken veel inzicht in uw leven geven.

Astrologie is een weg, een van de vele wegen, die ons van dienst kan zijn bij onze bewustwording, onze zelfkennis. Het is een zeer goede methode om antwoord te krijgen op de vraag die de mens zichzelf al eeuwen stelt; Wie ben ik en wat moet ik doen? Wat betekenen voor mij de dingen die ik meemaak, de ervaringen en gevolgen? Hoe kan ik mijzelf het beste ontplooien? Hoe komt het dat ik mij zo moe, angstig, verdrietig of gespannen voel? Kortom veel vragen met onder andere als onderwerpen liefde, relatie, gezin, werk. Een astrologisch consult geeft u inzicht en antwoord op dit soort vragen.

terug begin informatie

volgende